110-річчя Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка

      

  12 квітня 2024 року відзначав 110-річчя Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка.

        Володимир Семиноженко,  генеральний директор НТК «Інститут монокристалів» НАН України, привітав викладачів і студентів. Від імені Президії Національної академії наук України  вручив Подяку трудовому колективу університету.
        "Я впевнений, що в нинішній складний час на педагогів покладається велика відповідальність, адже вони не тільки передають знання, підтримують зв'язок поколінь, а і, що надзвичайно важливо, формують світогляд, систему поглядів і цінностей, навчають самостійно мислити, приймати рішення і нести відповідальність за свій вибір. Можна сказати, виконують місію формування нового покоління українців для відбудови нашої країни. Бажаю колективу і студентам університету успіхів на цьому складному і відповідальному шляху!" - підкреслив у своїй урочистій промові Володимир Семиноженко.

    Під час заходу відбулася  лекція, присвячена ролі української науки в умовах війни, професорів Володимира Семиноженка, Бориса Гриньова, академіків Національної академії наук України для викладачів, студентів та гостей Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка.

      

Вітання колегам, з якими нас пов'язує багаторічна плідна співпраця!