Актуально до 31.01.2024. Триває прийом заявок на надання грантової підтримки від CRDF Global для відвідування міжнародних наукових заходів для українських науковців

           

           Триває прийом заявок на надання грантової підтримки від Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) для відвідування міжнародних наукових заходів (конференції, семінари, тренінги тощо) для українських вчених, технічних спеціалістів та інженерів, які працюють в сфері хімічних, біологічних, радіологічних, ядерних та дотичних до них напрямів наукових розробок та досліджень. Успішні заявники мають можливість отримати $1,500 на покриття витрат, пов'язаних з поїздкою.
             Для отримання гранту необхідно бути громадянином України і мати в минулому суттєві результати в своїй галузі досліджень. Розглядаються міжнародні заходи, що будуть відбуватися протягом усього 2024 року.
            Для участі в конкурсі необхідно надіслати заявку на електронну адресу: uascience@crdfglobal.org.
            Кінцевий термін подачі заявок – 31 січня 2024 року.
            Заявки повинні містити чітко визначену мету, включно з обґрунтуванням та зазначенням переваг заявника, необхідних для його успішного просування в наукових дослідженнях та/або кар'єрному розвитку. Також до заявки необхідно додати резюме, детальну інформацію щодо конференції, інформацію щодо запланованих витрат, лист-підтвердження щодо прийняття доповіді/стендової презентації або анотації (за можливості). Доповідь чи презентація результатів заявником не є обов'язковою вимогою для отримання грантової підтримки.
            Більше інформації щодо аплікаційної форми та необхідних документів можна знайти за посиланням: https://www.crdfglobal.org/funding-opportunities/conference-travel-grant...
За додатковими консультаціями звертайтеся до Офісу сприяння міжнародній грантовій діяльності НАН України: e‑mail: s.lev@nas.gov.ua, тел.: (044) 239-67-99.

Джерело :https://www.nas.gov.ua/UA/Messages/news/Pages/View.aspx?MessageID=10939