Вітаємо Юлію Даниленко з нагородою!

             

           Науковій співробітниці науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України (ІСМА), к.т.н. Даниленко Юлії  присуджено щорічну нагороду IEC «1906 Award» у 2023році, як експертці Міжнародної Електротехнічної Комісії IEC ТС 45.

           Вітаємо!

           Це перша нагорода  представників Україні за останні 10 років "IEC 1906 Award" та друга нагорода Юлії Даниленко у цій галузі, подібну нагороду вона отримувала у 2013 році.
       Нагорода IEC «1906 Award» була заснована на честь заснування IEC для відзначення технічних експертів у всьому світі, робота яких є фундаментальною для IEC та відзначає виняткові нещодавні досягнення, що вносять вагомий внесок для просування роботи IEC.

Довідково. Міжнародна Електротехнічна Комісія (International Electrotechnical Commission, IEC) - це міжнародна організація, яка займається розробкою та встановленням стандартів у галузі електротехніки, електроніки та електромеханіки. Розробка міжнародних стандартів: IEC розробляє стандарти, які встановлюють загальні технічні специфікації для продукції та систем у галузі електротехніки. Стандарти IEC сприяють сумісності та безпеці електричних та електронних систем, що дозволяє споживачам і компаніям використовувати продукцію різних виробників без проблем.

Ця організація грає важливу роль у підтримці глобальної інфраструктури та технологічного розвитку в електротехнічній галузі.