CRDF Global надає грантову підтримку українським ученим, технічним спеціалістам та інженерам, які спеціалізуються на хімічній, біологічній, радіаційній і ядерній безпеці, – для опублікування статей. Кінцевий термін подання заявок – 25 серпня 2023 року

         Представництво Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) від імені Бюро міжнародної безпеки та нерозповсюдження Офісу зменшення загроз Державного департаменту США (ISN/CTR) оголошує конкурс мікрогрантів для підтримки вчених, технічних спеціалістів та інженерів (ВТІ) в опублікуванні наукових статей у рецензованих міжнародних журналах.
         Ця можливість сприятиме професійному розвиткові й визнанню українських науковців, дасть їм змогу створити потужний список публікацій, що має вирішальне значення для кар'єрного зростання, розширення наукових кордонів, залучення до співпраці й інших професійних можливостей. Крім того, ця грантова підтримка сприяє інклюзивності, розширює можливості для опублікування, сприяє професійному зростанню, налагодженню міжнародної співпраці та загальному розвиткові наукових знань у сфері CBRNE.
          Аби подати заявку, потрібно надіслати всі документи на електронну адресу: uascience@crdfglobal.org
Кінцевий термін подання заявок – 25 серпня 2023 року.

Джерело: https://www.nas.gov.ua/UA/Messages/Pages/View.aspx?MessageID=10384