З глибоким сумом сповіщаємо, що пішла із життя заступниця генерального директора з економічних питань Людмила Михайлівна Абраімова

    Адміністрація та колектив Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» з глибоким сумом сповіщають, що 20 липня цього року на 66 році пішла із життя заступниця генерального директора з економічних питань Людмила Михайлівна Абраімова, яка майже 20 років опікувалася фінансово-господарською діяльністю Комплексу.


    Абраімова Людмила Михайлівна почала свою трудову діяльність в НТК «Інститут монокристалів» у 2005 році очоливши сектор планування фінансування науково-дослідних робіт.
    За час роботи в НТК «Інститут монокристалів» Людмила Михайлівна доклала значних зусиль до удосконалення економічної діяльності Комплексу, спрямованої на ефективне використання наявних фінансових ресурсів, зокрема, розробила методично-організаційне забезпечення фінансування науково-дослідних робіт у відповідності до вимог нормативних актів.
   Людмила Михайлівна постійно впроваджувала передовий досвід у галузі фінансово-економічної діяльності, так, за її ініціативи було впроваджено підходи до підвищення фінансової зацікавленості відділів у збільшенні надходжень до спеціального фонду бюджету комплексу, за що була відзначена відзнакою НАН України «За професійні здобутки», Подякою Прем'єр-міністра України та почесними грамотами Харківської облдержадміністрації та Харківської обласної ради.
   Колектив НТК «Інститут монокристалів» пам'ятатиме Людмилу Михайлівну як відмінного організатора, енергійного та високопрофесійного керівника.
   Глибоко сумуємо за непоправною втратою та висловлюємо щирі співчуття родині Людмили Михайлівни.