Якщо ви молоді, амбітні і вас цікавить наука, розпочніть свою професійну діяльність в НТК «Інститут монокристалів». Заповніть анкету!

         За ініціативи Ради молодих вчених Науково-дослідного відділення хімії функціональних матеріалів 3 травня відбувся семінар «Будуй своє майбутнє з нами»! Це була онлайн зустріч молоді, яку цікавить наука з провідними вченими і керівниками наукових підрозділів Комплексу.

        Учасники заходу ознайомились з науковою діяльністю, базою унікальних приладів. Наші фахівці розповіли як вступити до аспірантури, потрапити на стажування й виконання кваліфікаційних робіт та як працевлаштуватись до НТК.

        Сподіваємось, що такі зустрічі зацікавлять наукою, залучать до наукового пошуку та подальшого фахового наукового спрямування.
        Якщо ви не були учасником семінару, але бачите своє професійне майбутнє в науці, зокрема в НТК.
- заповнюйте анкету за посиланням: https://forms.gle/oYtzrRDpTXQEg5y66
        За додатковою інформацією звертатися на e-mail
rada.molodyh.vchenyh.dcfm@gmail.com (Голова Ради молодих вчених НДВ ХФМ – Чернякова Маргарита Юріївна).
       

        

         Науково-технологічний комплекс «Інститут монокристалів» НАН України є унікальною багатогалузевою науковою установою, яка динамічно розвивається, враховуючи потреби часу, впроваджує кращі світові та вітчизняні інноваційні технології.
НТК «Інститут монокристалів» НАН України є місцем стажувань і наукових досліджень, працевлаштування та кар'єрного росту для студентів і випускників хімічного, фізичного та фармацевтичного профілю.
        За останні 5 років в НТК пройшли практику понад 500 студентів, виконано більше 100 дипломних робіт.

       «Наука - це круто!» під таким девізом тут постійно проводяться заходи з популяризації науки для школярів, студентів, аспірантів та усіх зацікавлених.