Засідання Ради директорів НТК «Інститут монокристалів» НАН України.


        Сьогодні відбулося засідання Ради директорів НТК «Інститут монокристалів» НАН України, на якому були підведені підсумки
надважкого  для всієї України  і для нашого Комплексу 2022 року.
       Під час обговорення було відмічено, що попри війну всі проєкти, по можливості, виконуються згідно планів, та намічено нові плани на наступний
рік.
       Як зазначив генеральний директор Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" академік НАН України Володимир Семиноженко:
«Кожен рік наприкінці лютого – на початку березня заслуховуються звіти керівників всіх суб'єктів Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України на Раді директорів НТК. В цьому році вперше за всю історію НТК звіти відбуваються під звуки повітряної тривоги.
Минулого року звіти пройшли 23 лютого ...
      Важливо, що в 2022 році, коли українська, а особливо, харківська наука зазнала великих втрат, наш колектив зміг надолужити втрачене і вже в ІІІ – IV кварталах майже досягти рівня 2021 року. Це, без перебільшення, героїзм всіх членів колективу, вміле адміністрування керівництва на всіх ланках, яке забезпечило в значній мірі збереження самого колективу, обладнання та інфраструктури. Вдячний усім!»
      Також у ході засідання Ради, його учасники обговорювали поточні організаційні питання. За результатами засідання напрацьовані відповідні
рішення для подальшого відновлення, збереження та розвитку.

     Ми працюємо попри війну!