Конкурс спільних українсько-литовських науково-дослідних проєктів для реалізації у 2024-2025 роках.

         

        З 1 березня до 3 травня 2023 року Міністерство освіти і науки України та Міністерство освіти, науки та спорту Литовської Республіки і Науково-дослідна рада Литви оголошують конкурс спільних українсько-литовських науково-дослідних проєктів для реалізації у 2024-2025 роках.
            Пріоритетні напрями:

  • Енергетика та енергоефективність;
  • Технології оборонного спрямування;
  • Екологія та раціональне природокористування;
  • Науки про життя, нові технології лікування та профілактики найпоширеніших хвороб, дослідження у сфері біотехнології, біоінженерії та генетики;
  • Нові речовини та матеріали;
  • Інформаційні та нові виробничі технології (лазерні, прецизійні, механотронні, робототехнічні, плазмові, оптоелектронні, сенсорні тощо);
  • Пріоритетні проблеми у сфері соціальних та гуманітарних наук.

Конкурс відкритий для будь-яких науково-дослідних груп українських закладів вищої освіти, наукових установ, підприємств, в статуті яких зазначається діяльність з проведення наукових досліджень, та науково-дослідних груп литовських установ.

              У зв'язку з воєнним станом зазначені документи подаються учасником конкурсу в електронному вигляді (скан-копії оригіналів у форматі *.pdf) на електронну адресу: oksana.lov2104@gmail.com. Усі перелічені у вимогах документи надсилаються одним листом із відповідною його назвою листа. Кінцевий строк подання – 3 травня 2023 року (до 17:00).
Учасник конкурсу, визнаний переможцем за результатами конкурсу, зобов'язаний подати оригінали документів у паперовій формі.
Організатори розглядатимуть тільки ті заявки, що оформлені відповідно до зазначених вимог та були надіслані вчасно.

Детальніше за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/konkurs-spilnih-ukrayinsko-litovskih-naukovo-...