Запрошуємо приєднатися до чергового засідання Харківського хімічного семінару (Kharkiv Chemical Seminar).


            21 лютого о 16.00 за київським часом, запрошуємо приєднатися до чергового онлайн засідання Харківського хімічного семінару (Kharkiv Chemical Seminar), започаткованого Науково-дослідним відділенням хімії функціональних матеріалів Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України.

  

              Лектор: Проф. Штефан Вуттке (Prof. Stefan Wuttke), який є професором в Баскському центрі матеріалів, їх застосування та наноструктур (Basque Center for Materials, Applications and Nanostructures). Його дослідження зосереджені на всіх аспектах хімічної інженерії внутрішньої та зовнішньої поверхні пористих гібридних об'ємних та наноматеріалів, а також на вивченні "матеріалів за межами".
В рамках доповіді Reticular Nanoscience: Bottom-Up Assembly Nanotechnology на цьому засіданні будемо говорити про хімію металоорганічних і ковалентних органічних структур (МОF і COF) яка є, мабуть, найрізноманітнішою і всеосяжною серед всіх хімічних напрямків, а також дає потужні прикладні результати при поєднанні з нанотехнологіями.
          Zoom link:
https://us02web.zoom.us/j/4590042894?pwd=dEZzSjlMbEdkQnhNODZYYjJoekVPUT09
Meeting ID: 459 004 2894
Passcode: Ch24022022
Мова семінару — англійська.

Детальніше за посиланням: https://www.isc.kh.ua/en/seminar
Координатор заходу: член-кореспондент НАН України, професор Валентин Чебанов (chebanov@gmail.com; info@isc.kh.ua).

           Участь вільна. Запрошуються науковці, аспіранти та студенти. Лекції проходять в режимі спілкування. Долучайтеся.
Команда Харківського хімічного семінару переконана, що учасники засідань мають бути не просто глядачами, а повноцінними учасниками – спілкуватися, ставити запитання, брати участь в обговореннях. Ми раді запросити вас долучитись до нашого заходу та
отримати нові знання та позитивні емоції. Це можливість не тільки розширити свої професійні зв'язки, а й розвиватися.
Просимо поширити цю новину для того, аби якомога більше колег дізналися про засідання Харківського хімічного семінару.

           Коротко про захід:
           Учені Науково-дослідного відділення хімії функціональних матеріалів НТК «Інститут монокристалів» НАН України започаткували й удоступнили для широкого кола науковців Харківський хімічний семінар (Kharkiv Chemical Seminar), на якому з доповідями та лекціями виступають провідні науковці-хіміки світу. Зокрема, дводенний курс лекцій прочитали Нобелівські лауреати Жан-Марі Лен та Жан-П'єр Соваж, а також провідні професори з Франції, Швейцарії, Австрії, Німеччини, США, Нідерландів і інших країн. За 10 місяців проведення Харківського хімічного семінару відбулося 20 лекцій, в яких взяли участь понад 4000 учасників (безпосередньо на засіданнях та через YouTube канал).
          Відео усіх лекцій Харківського хімічного семінару (Kharkiv Chemical Seminar), а також детальну інформацію про засідання можна знайти за посиланням: https://www.isc.kh.ua/en/seminar