Триває прийом заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року». Заявки приймаються до 01 березня 2023 року

    

          Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки (МОН) України запрошує взяти участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року».
Конкурс проводиться з метою визнання досягнень молодих науковців України у різних галузях знань. Конкурс налічує 5 тематичних блоків, у які входять 100 різних номінацій.
У Конкурсі можуть брати участь молоді вчені віком до 35 років включно, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня та віком до 40 років включно, які мають науковий ступінь доктора наук.
Формат проведення конкурсу – онлайн.
         З Положенням Конкурсу, переліком номінацій та критеріями їх оцінювання детально можна ознайомитись на сайті: https://leaderscientist.ysc.in.ua/wp-content/uploads/2023/01/Polozhennya...
          Для участі у конкурсі необхідно до 01 березня 2023 року подати заявку в електронній формі за посиланням: https://leaderscientist.ysc.in.ua/vzyaty-uchast/
Наукові досягнення номінанта подаються за звітний рік (за підсумками 2022 року).
         Підставами для відхилення заявки є недостовірність поданої інформації або/чи невідповідність віковим нормам молодого вченого, визначених чинним законодавством.
         За результатами Конкурсу в кожній номінації буде визначений 1 (один) переможець (лауреат), загалом – 100 переможців (лауреатів).
Результати конкурсу будуть оголошені на офіційному сайті Конкурсу та інформаційних ресурсах Організатора, а також на офіційному сайті Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України до 20.05.2023 р.

Урочиста церемонія нагородження лауреатів конкурсу відбудеться 20.05.2023 р.


Координатор конкурсу: Анна Гакман (+380669777304; an.hakman@chnu.edu.ua).

Джерело: https://www.nas.gov.ua/UA/Messages/Pages/View.aspx?MessageID=9818