Цикл лекцій професора Томаса Мюллера для аспірантів

         В рамках Харківського хімічного семінару (Kharkiv Chemical Seminar) професор Томас Мюллер (Thomas J.J. Muller) прочитав навчальну лекцію для магістрів та аспірантів "Organic Chromophores - Background and Syntheses". 

                   

       Професор Томас Мюллер (Prof. Thomas J.J. Müller) є одним з провідних хіміків-органіків світу в галузі хімії гетероциклічних сполук. Він - габілітований доктор, директор Інституту органічної хімії Університету Генріха Гейне (Heinrich Heine University Düsseldorf, м. Дюсельдорф, Німеччина), іноземний член НАН України.

        Протягом багатьох років Томас Мюллер активно співпрацює з науковою спільнотою України, за його фінансової підтримки багато українських вчених-хіміків, зокрема молодих, неодноразово проходили стажування в Інституті органічної хімії Університету Генріха Гейне, де проводили наукові дослідження, що дозволило за їх поверненням в Україну розпочати вітчизняні дослідження в нових сучасних областях органічної хімії та суміжних галузях.
       Проф. Млюллер - учасник міжнародних проєктів із українськими вченими, окрім того він багато разів підтримував позитивними рецензіями міжнародні та українські конкурсні проекти науковців з установ НАН України та провідних закладів вищої освіти.
Проф. Мюллер активно підтримує зусилля українських вчених із представлення вітчизняних наукових результатів в міжнародних наукових виданнях, адже він неодноразово брав участь в організації тематичних номерів міжнародних журналів із широким залученням публікацій українських вчених.

     У подальшому планується цикл його лекцій для магістрів та аспірантів про сучасні тенденції в органічниій хімії.

     Слідкуйте за анонсами!

За посиланням відео лекції : https://www.youtube.com/watch?v=3UVtdMzNI1Q&ab_channel=ValentynChebanov