Інтерв’ю директора Інституту надтвердих матеріалів ім. В.М. Бакуля академіка Володимира Туркевича в програмі «Про науку. Компетентно» з ведучим академіком Володимиром Семиноженком

         

                У структурі Національної академії наук України багато років успішно працює Інститут надтвердих матеріалів ім. В.М. Бакуля. Розробки науковців Інституту спрямовані для потреб будівельної, метало- й деревообробної галузей, енергетики, авіа- та суднобудування, ремонтного виробництва, виготовлення трубопроводів, зварювання тощо.

               Інститут тісно співпрацює із провідними вітчизняними, а також зарубіжними підприємствами, забезпечує безперервний прогрес в різних галузях виробництва.
               Про те, як живе та працює Інститут сьогодні, як на його діяльність вплинула російська військова агресія, які плани мають учені установи щодо тематики досліджень у післявоєнний період в інтерв'ю програмі «Про науку. Компетентно» (ведучий – академік Володимир Семиноженко) для YouTube-каналу НАН України розповів директор Інституту надтвердих матеріалів ім. В.М. Бакуля академік Володимир Туркевич.

Джерело: https://www.nas.gov.ua/UA/Messages/Pages/View.aspx?MessageID=9344