Закінчується реєстрація на Конференцію-конкурс наукових робіт молодих учених НТК "Інститут монокристалів" НАНУ

 

Шановні колеги!

Нагадуємо вам, що 08-10 лютого 2022 року відбудеться конференція-конкурс наукових робіт молодих учених НТК "Інститут монокристалів" НАНУ.

           Метою конференції-конкурсу є підвищення наукової кваліфікації, підтримка та стимулювання творчої діяльності молодих учених НТК «ІМК» (співробітників, аспірантів і студентів, що виконують науково-дослідні роботи на базі НТК «ІМК», віком до 35 років, включно). Головним завданням конференції-конкурсу є заохочення молодих вчених, які активно займаються науковою роботою, одержують нові наукові результати.
           Конференція-конкурс проводиться у вигляді виступів молодих учених із усними доповідями у трьох секціях за наступними напрямками:
  • - фізика;
  • - хімія;
  • - нові матеріали та технології; прилади та пристрої на їх основі.
Час доповіді – до 10 хвилин.
Робоча мова конференції – українська.
 
Для участі у конференції необхідно заповнити анкету учасника за посиланням до 21 січня 2022 р. та надіслати тези доповіді (зразок міститься у додатку) на e-mail rmv.ntk@gmail.com з позначкою «конференція-конкурс» до 31 січня 2022 р. включно.
 
Звертаємо вашу увагу на те, що за результатами конференції-конкурсу будуть обрані кандидатури на отримання стипендії НАН України (1 особа) та стипендій Президента України (2 особи). Бажаємо всім успіху!