Вчені НТК ІМК отримали нагороди ХОДА на честь Дня науки

23 травня 2017 р. у Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого відбувся урочистий захід Дня науки за підтримки ХОДА і ПСНЦ НАН і МОН України.

У ході святкування голова ХОДА Ю.О. Світлична та керівництво ПСНЦ у особі В.П. Семиноженка та В.Я. Тацій вручили іменні стипендії ХОДА та інші нагороди найкращим науковцям Харкова, до яких, авжеж, належать і вчені НТК ІМК.

Так, за особисті досягнення в галузі науки, вагомий внесок у вирішення науково-технічних та соціально-економічних проблем Харківської області призначено стипендії видатним науковцям:

- імені Кирила Дмитровича Синельникова (з фізики і астрономії) 

Єфімовій Світлані Леонідівні  – доктору фізико-математичних наук, завідувачу відділу нанокристалічних матеріалів Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України

 

- імені Миколи Миколайовича Бекетова (з хімії)

Чергинцю Віктору Леонідовичу – доктору хімічних наук, професору, завідувачу відділу синтезу сцинтиляційних матеріалів Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України

 

За активну участь у проведенні II Наукового квесту Харкова "Пошуки скарбів науки" подяку ХОДА отримав голова Ради молодих учених НТК ІМК і вся Рада у йоо особі.

 

Вітаємо переможців і бажаємо подальших творчих успіхів!

 

Більше фотографій за посиланням: drive.google.com