Інформаційний день наукової Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки»

Інформаційний день Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки»

27 травня 2016 року в рамках візиту в Україну заступника Генерального секретаря НАТО з питань нових викликів безпеці, посла Соріна Дукару у Великому конференц-залі Національної академії наук України відбувся Інформаційний день наукової Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки».

В роботі Інформаційного дня також взяли участь посол, заступник Генерального секретаря НАТО з питань нових викликів безпеці Сорін Дукару, керівниця Офісу Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки» Деніз Бетен, радник Президента України з гуманітарних питань, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Народний депутат України Ольга Богомолець, перший Віце-президент Національної академії наук України, академік НАН України Володимир Горбулін, віце-президент НАН України, академік НАН України Анатолій Загородній, заступник Міністра освіти і науки України Максим Стріха.

В ході стендової сесії «Співробітництво Програми «Наука заради миру і безпеки» з Україною» були представлені презентації співдиректорів проектів Програми НЗМБ – дослідників з України та країн-членів і партнерів НАТО, продемонстровані приклади успішної реалізації проектів за участю вітчизняних вчених.

Серед декількох проектів, що викликали жвавий інтерес серед високих гостей, був проект НТК, який представляв його співдиректор, зав. відділу ІСМА  О.Ц. Сідлеціький.

Ознайомитись з інформацією про дану подію можна за посиланням: www.youtube.com