Заходи щодо Всесвітнього дня науки у програмі "Інновації"

У программі "Інновації" вийшов сюжет, присвячений заходам, які проходили у Харкові, зокрема у НТК ІМК, в рамках всеукраїнської акції Дні науки. Акцію присвячено до Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку, який відзначається щорічно 10 листопада.

Виставка наукової фотографії «Мистецтво науки» проходила з 12 жовтня по 15 листопада 2015 р. у ТОЦ Platinum plaza. У рамках виставки 7 листопада відбулося святкування всесвітнього дня науки у форматі Наукові пікніки. Захід зібрав більш ніж 800 гостей протягом дня.

14 листопада НТК «Інститут монокристалів» НАН України зібрав у своїх стінах більш ніж 400 відвідувачів на науково-популярних лекціях від провідних вчених інституту. Також близько 200 гостей інституту на науково-технічній виставці НТК ІМК побачили наукові розробки та матеріали, які виробляються на базі інституту, діючі макети приладів для медицини та контролю безпеки. Відвідувачі мали унікальну можливість побачити як виглядає лабораторія контролю безпеки хімічної продукції, яка оснащена найсучаснішим обладнанням, а також відвідали лабораторію сучасного мікрохвильового органічного синтезу.

Більше про #Дні_науки : http://dni-nauky.in.ua/
Офіційний прес-реліз виставки "Мистецтво науки": http://goo.gl/bYVWJl
Більше про Наукові пікніки : https://www.facebook.com/ScientificFun