Конкурс-конференція молодих вчених НТК

Шановні колеги!

23-25 березня 2021 року відбудеться конференція-конкурс наукових робіт молодих учених НТК “Інститут монокристалів” НАНУ.

Метою конференції-конкурсу є підвищення наукової кваліфікації, підтримка та стимулювання творчої діяльності молодих учених НТК «ІМК» (співробітників, аспірантів і студентів, що виконують науково-дослідні роботи на базі НТК «ІМК», віком до 35 років, включно).

Головним завданням конференції-конкурсу є заохочення молодих вчених, які активно займаються науковою роботою, одержують нові наукові результати. Конференція-конкурс проводиться у вигляді виступів молодих учених із усними доповідями у трьох секціях за наступними напрямками:

- фізика;

- хімія;

- нові матеріали та технології; прилади та пристрої на їх основі.

Час доповідідо 10 хвилин.

До розгляду не приймаються роботи за матеріалами захищених дисертацій, а також більше ніж одна робота від одного автора. Більш детальну інформацію про конференцію-конкурс Ви можете одержати із Положення (міститься у додатку).

Для участі у конференції необхідно заповнити анкету учасника за посиланням та надіслати тези доповіді (зразок міститься у додатку) на e-mail rmv.ntk@gmail.com з позначкою «конференція-конкурс» до 16 березня 2021 р. включно.

Увага: У зв’язку з пандемією COVID-19 захід проводиться з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм. Будь-ласка, тримайте дистанцію один з одним та одягайте захисну маску!

Анкета учасника знаходиться за аwww.дресою:

З усіх питань звертатися:

Ропакова Ірина Юріївна,

Голова Ради молодих учених

НТК «Інститут монокристалів» НАНУ

к. 717, ЛПК;

тел.: 341-03-32;

e-mail: rmv.ntk@gmail.com