CRDF Global оголосив мікрогранти для підтримки вчених, техніків та інженерів у публікації їхніх наукових статей та участі у конференціях

Представництво Цивільного фонду досліджень та розвитку США (CRDF Global) оголосило мікрогранти для підтримки вчених, техніків та інженерів (STE) у публікації їхніх наукових статей у рецензовані міжнародні журнали.
Ця можливість сприятиме професійному розвитку та визнанню науковців, дозволить науковцям створити публікацію, що має вирішальне значення для просування по службі, розширення наукових мереж, залучення співпраці та інших професійних можливостей. Крім того, ця грантова підтримка сприяє інклюзивності, розширює можливості публікацій, сприяє професійному зростанню, полегшує співпрацю та сприяє загальному розвитку наукових знань.
Докладніше за посиланням:

https://www.crdfglobal.org/funding-opportunities/article-publishing-fee-...

Дедлайн подачі документів: 25 серпня 2023

А також грант на участь у конференціях для науковців, техніків та інженерів.
Конкурс має обмежену кількість грантів на підтримку подорожей у розмірі до 1500 доларів США для успішних заявників. Осінній період подачі заявок 2023 року охоплює поїздки, що відбуваються з 1 вересня 2023 року до 31 грудня 2023 року. Подання заявок буде закрито після отримання перших 50 заявок 1 вересня 2023 року.
Успішні заявки повинні мати чітко визначену мету, включаючи обґрунтування та переваги для просування заявника в наукових дослідженнях та/або розвитку кар'єри.
Щоб дізнатися більше про цю можливість, перейдіть за посиланням:

https://www.crdfglobal.org/funding-opportunities/conference-travel-grant...

Дедлайн подачі документів: 1 вересня 2023 року