Стартував проєкт «Про науку. Компетентно» на YouTube-каналі НАН України

               

           На YouTube-каналі Національної академії наук України стартував проєкт  «Про науку. Компетентно», на якому регулярно будуть публікуватися інтерв’ю вчених НАН України, де в доступній формі будуть представлені теми про нові цікаві  дослідження, що  можуть змінити наше життя та  принести користь  державі.

           За словами академіка НАН України Володимира Семиноженка: "В сучасному світі нікому не треба доводити, що будь-яка наша реальність  базується на наукових знананнях. Цифрові технології дають всім можливість широкого доступу до інформації, однак, мати доступ до інформації та вміти її розуміти, тим більше користуватися нею - це зовсім різні речі.  Тому, така площадка буде корисною як самим вченим в плані наукової комунікації, так і суспільству взагалі. "

           У перщому випуску в рамках проєкту «Про науку. Компетентно» для YouTube-каналу Національної академії наук України представлено Інтерв’ю директора Інституту молекулярної біології і генетики НАН України академіка НАН України Михайла Тукала академіку НАН України Володимиру Семиноженку. 

Повна версія інтерв’ю: https://youtu.be/3lqlsv3SUG4

Джерело: https://www.nas.gov.ua/UA/Messages/Pages/View.aspx?MessageID=8000