Наші вчені взяли участь у конференції RAD-9

         

      З 14 по 18 червня 2021 року в місті Герцег-Нові (Чорногорія) відбулася  дев’ята міжнародна конференція «Radiation in various fields of research» (RAD-9), у якій за підтримки Національного фонду досліджень України  в рамках Гранту "Підтримка провідних та молодих вчених" прийняли участь співробітники відділу  наноструктурних матеріалів ім. Ю.В.Малюкіна ІСМА- чл.-кор. НАН України д.ф.-м. н. професор Світлана Єфімова, д.ф.-м.н. Владислав Семінько, д.т.н., пров.н.с. Ірина Беспалова, к.ф-м.н., с.н.с. Павло Максимчук, к.ф-м.н., н.с. Катерина Губенко, к.х.н., с.н.с. Ганна Григорова. Світлана Єфімова та Владислав Семінько виступили з усними доповідями "Antioxidant behavior of GdYVO4:Eu3+ nanoparticles under X-ray and UV irradiation: proposed mechanism" та  "Re3+-doping and pH effect on the redox activity of nanoceria (CeO2-x)" відповідно, інші учасники представили стендові доповіді.

           Ділимося яскравими враженнями!

      

    

    

       Конференції RAD - це чудові можливості для досвідчених дослідників представити свої результати, а також встановити контакт з колегами, які працюють у різних сферах досліджень. Крім того, конференції RAD дають можливість молодим дослідникам, аспірантам та магістрантам здобути нові знання в галузі іонізуючого та неіонізуючого випромінювання та суміжних областях.

      Метою конференції є забезпечення форуму для дослідників та фахівців з різних галузей біології, хімії, фізики, медицини, охорони навколишнього середовища, електроніки тощо, що займаються іонізуючим та неіонізуючим випромінюванням, а також інших галузей, пов'язаних з ними , обмінятися та обговорити свої висновки та досвід. Програма конференції включає актуальні запрошені лекції, обмежену кількість усних доповідей та стендових доповідей. Офіційною мовою конференції є англійська.