"Наука - це круто!" Продовжуємо екскурсії під час літніх канікул!

         Все більш  поширеним стає створення  навчально-наукових просторів, в яких не існує бар'єрів між відвідувачами й експозиціями, де можна доторкнутися на практиці до законів фізики, хімії, математики та інших наук. Можна побачити на власні очі найцікавіші досліди, взяти в них участь у ролі дослідника, залучитись до захоплюючого світу науки.

         Зрозумілими словами про складні речі - в цікавій наочній і пізнавальній формі проходило знайомство школярів Харківської загальноосвітньої школи №148 та Харківської навчально-виховного комплексу № 45 "Академічна гімназія" з науковими розробками на виставці Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України.

          Сподіваємося, що наші зустрічі в такому форматі зацікавлять дітей наукою, підвищать інтерес  до  технічної творчості, активізують пізнавальну діяльність дітей, залучать до наукового пошуку та подальшого фахового наукового спрямування.  Можливо сьогодні ми проводили екскурсію для майбутніх видатних фізиків, хіміків, біологів, талановитих інженерів, технологів, ІТ-фахівців, тощо.