Відбулося онлайн-засідання Бюро Відділення фізико-технічних проблем матеріалознавства НАН України

            01 червня відбулося онлайн-засідання Бюро Відділення фізико-технічних проблем матеріалознавства НАН України з використанням програми ZOOM, на якому заслухано  щорічний звіт нашого НТК «Інститут монокристалів» та його суб'єктів. Було заслухано та обговорено доповідь академіка НАН України Володимира Семиноженка «Про основні підсумки наукової та науково-організаційної діяльності у 2020 р. НТК «Інститут  монокристалів» НАН  України» та співдоповіді академіка НАН України Бориса Гриньова, член-кореспондента НАН України Ігора Притули та член-кореспондента НАН України Валентина Чебанова.

          За результатами Бюро Відділення фізико-технічних проблем матеріалознавства НАН України постановило:  

  • Звіт НТК «Інститут монокристалів» НАН України щодо наукової та науково-організаційної діяльності у 2020 році схвалити.
  • Відзначити успішну роботу НТК «Інститут монокристалів» у 2020 році при виконанні завдань тематичного плану за основними науковими  напрямами та розширення міжнародного наукового співробітництва, роботу Центрів колективного користування та залучення позабюджетного фінансування для розвитку наукової і експериментальної бази. 

Возможно, это изображение (1 человек, стоит, сидит и в помещении)   Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (один или несколько человек и в помещении)  Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)

        Як зауважив генеральний директор Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" академік НАН України Володимир Семиноженко:  "Мені не соромно за результати 2020 року: за всіма показниками нашої діяльності ми на безумовному першому місті у відділенні, хоча минулий рік через пандемію був дуже складним. У нас згуртована команда і ми не зупинимось на досягнутому!"