Генеральний директор НТК "Інститут монокристалів" академік НАН України Володимир Семиноженко у програмі "Пряма мова".

          Про День науки в Україні, про відзначення 50-річчя Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України та про вибори в Харківському національному університеті ім. Каразіна. Про це та інше йшлося  в інтерв'ю генерального директора Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" академіка НАН України  Володимира Семиноженка  у програмі "Пряма мова" .

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и костюм)

         Як відмітив Володимир Семиноженко:  "Я вважаю, що вибори в Харківському національному університеті ім. Каразіна - це справа не тільки претендентів на пост ректора або всього науково-педагогічного колективу та студентів, і навіть не питання міста Харкова, як найбільшого наукового та студентського центру, це справа всієї країни: найстаріший університет держави повинен і далі залишатися інтелектуальним центром України.
Тому просто виборами того чи іншого нового ректора все не закінчується. Наступним етапом має стати формування нового ректорату за участю Наглядової ради ХНУ, формування оновленої Наглядової ради, до якої мають увійти авторитетні і впливові представники, вибори нової Вченої ради, яку, я вважаю, повинен очолити Віль Савбанович Бакіров, щоб забезпечити спадкоємність. Цей сплав дозволив би не тільки вирішити всі проблеми, які накопичилися, особливо в складні останні сім років в ХНУ, а й дав би новий імпульс розвитку Університету".

Повна версія програми: https://www.facebook.com/vladimir.semynozhenko/videos/4021654014590249