Урочисте засідання Ради Північно-Східного наукового центру до Дня науки в Україні

            20 травня  відбулося  розширене урочисте засідання Ради Північно-Східного наукового центру НАН України і МОН України під головуванням академіка НАН України Володимира Семиноженка за участі заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Романа Семенухи, заступника голови Харківської обласної ради Валерії Мураєвої, наукової громадськості з нагоди 50-річчя з дня створення ПСНЦ та відзначення професійного свята науковців – Дня науки в Україні.

  Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят, в помещении и текст «іnетитт нукрани M. харків, пр. науки, 60, тел. 341-01-70 info@isc.kh.ua наука це кристали, багато чого ншого лазери, томографи»)    Возможно, это изображение (1 человек, стоит, сидит и в помещении)

  Возможно, это изображение (3 человека и люди стоят)   Возможно, это изображение (1 человек и стоит) 

          Гості відвідали виставку наукових досягнень НТК «Інститут монокристалів» НАН України. 

  Возможно, это изображение (4 человека, в том числе Валентин Чебанов, люди стоят и в помещении) Возможно, это изображение (5 человек, в том числе Константин Беликов, люди стоят и в помещении)

          З доповіддю про здобутки науковців Харківщини виступив голова ПСНЦ НАН України і МОН України академік НАН України Володимир Семиноженко, а також Микола Шульга - генеральний директор Національного наукового центру «Харківський фізико-технічний інститут», академік НАН України, Вячеслав Захаренко - директор Радіоастрономічного інституту НАН України, член-кореспондент НАН України, Микола Нечипорук - ректор Національного аерокосмічного університету імені М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

    Возможно, это изображение (5 человек и люди стоят)  Возможно, это изображение (1 человек и стоит)

             Відбулася церемонія нагородження відзнаками Національної академії наук України та обласними відзнаками кращих науковців.

    Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят, костюм и в помещении)  Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)

    Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, костюм и в помещении)   Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и в помещении)    

         Академік НАН України Володимир Семиноженко відмітив: "Незважаючи на відомі обмеження, ми не могли не відзначити такі важливі події, як 50-річчя від дня заснування Північно-Східного наукового центру і, звичайно ж, День науки. Сьогодні на розширене урочисте засідання Ради Північно-Східного наукового центру НАН України і МОН України зібралась наукова спільнота, представники вищих навчальних закладів та провідних підприємств Харкова. Мова йшла не тільки про історію і становлення харківської науки, але і про її сьогодення, про шляхи досягнення того рівня, який дозволяє Харкову сьогодні за багатьма напрямками бути не тільки науковим лідером України, а й визначати рівень світової науки. Дуже приємно, що Національна академія наук України, Харківська обласна рада і державна адміністрація відзначили своїми нагородами наших науковців."

    Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и в помещении)  Возможно, это изображение (7 человек и люди стоят)

   Возможно, это изображение (6 человек и люди стоят)   Возможно, это изображение (5 человек и люди стоят)