«Наука - це круто». Наш практикант - переможець конкурсу МАН.

            В традиціях Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України – долучати молодь до науки якомога  раніше, особливо тих, хто прагне щось робити самостійно. Ми намагаємося зацікавити реальними дослідженнями талановитих студентів, а також обдарованих школярів старших класів. Для них під девізом вже багато років проводяться екскурсії до виставкової зали нашого Комплексу, наукові пікніки та популярні лекції, а також на базі НТК «манівці» можуть виконувати свої науково-дослідні роботи.

       

            В лабораторії з органічного синтезу виконував свою науково-дослідну роботу практикант відділу  учень 11-го класу - Олександр Радченко. За результатами  фіналу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України в 2021 році (Відділення Хімії та біології, Секція «Хімія»)  Олександр виборов  ІІ місце.

           Вітаємо  Олександра Радченка та його наставників: члена-кореспондента НАН Україним професора Валентина Чебанова та старшого наукового співробітника кандидата хімічних наук Яну Сахно.  

Так тримати!!!