Міжнародна науково-практична конференція ′′Нанотехнології та наноматеріали′′ (НАНО-2021). Анонс.

25-28 серпня 2021 р. у Львові відбудеться 9-а Міжнародна науково-практична конференція ′′Нанотехнології та наноматеріали′′ (НАНО-2021).

Організатори заходу: Інститут фізики НАН України та партнери – Національний університет «Львівська політехніка» (Україна), Тартуський університет (Естонія), Туринський університет (Італія), Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція), European Profiles A.E. (Греція), представництво Польської академії наук у Києві, Університет Анже (Франція), Гайдельберзький університет Рупрехта-Карла (Німеччина).

Мета конференції – сприяння налагодженню наукових контактів та дискусій між вченими різних наукових напрямів різних країн світу. Попередні НАНО-конференції проводились в Україні впродовж 2012-2020 років спільно із Міжнародними літніми школами “Нанотехнології та наноматеріали: від фундаментальних досліджень до інновацій”. Вони дали змогу молодим ученим ознайомитись із сучасними дослідницькими та прикладними проблемами в царині нанонауки, тим самим сприяли подальшій реалізації нанотехнологій в інноваціях відповідно до суспільних потреб.

Важливі дати:

Крайній термін реєстрації - 25 березня 2021 року.

Крайній термін подачі тез - 25 травня 2021 року.

Крайній термін проплати - 15 червня 2021 року.

Офіційна мова конференції: англійська.

Місце проведення: Будинок вчених (м. Львів, вул. Листопадового Чину, 6).

Для участі у заході потрібно зареєструватись на офіційному сайті конференції за посиланням: http://nano-conference.iop.kiev.ua/en/

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за тел. (044) 525 98 41, або ел.поштою: conference.nano@gmail.com.

Детальніше : http://www.nas.gov.ua/UA/Messages/Pages/View.aspx?MessageID=7468