Відбулося засідання Вченої ради ІСМА

 03 лютого відбулося чергове засідання Вченої ради ІСМА, на якому було заслухано 
1.Доповідь Л.Н.Трефілової за матеріалами докторської дисертації: "Закономірності радіаційного створення короткоживучих центрів забарвлення і люмінесценції в сцинтиляційних кристалах на основі CsI"

2. Доповідь Ополоніна О.Д. за матеріалами кандидатської дисертації: "Принципи характеризації матеріалів за ефективним атомним номером при радіографічному контролі" за спеціальністю 01.04.01 – фізика приладів, елементів і систем (Науковий керівник: Рижиков Володимир Діомидович, доктор ф.-м.н., професор).

3. Доповідь Шпілінської А.Л. за матеріалами кандидатської дисертації:  "Сильнолеговані кристали CsI (Tl) для ідентифікації заряджених частинок за атомним номером і масою" за спеціальністю 01.04.10 – фізика напівпроводників та діелектриків (Науковий керівник  д.т.н. Кудін О. М.)

Враховуючи високий рівень досліджень, актуальність, новизну, прак­тич­ну цінність отриманих результатів Вчена рада Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН Укра­їни рекомендувала дисертаційні роботи до захисту на здобуття наукового ступеня.