Валентин Чебанов та Костянтин Бєліков прийняли участь у спільному засіданні Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій наукових установ Відділення хімії НАН України.

21 листопада 2019 року в Великому конференц-залі Національної академії наук України відбулося спільне засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва, Української спілки промисловців та підприємців і наукових установ Відділення хімії НАН України.

Метою заходу було обговорення співпраці між підприємствами Києва та науковими установами Відділення хімії НАН України, а також презентація наукових розробок із високим ступенем готовності впровадження у виробництво.

Матеріали засідання викликали жваву дискусію серед учасників. До обговорення, зокрема, долучилися представники наукових установ Відділення хімії НАН України та посадові особи органів державної влади.

 Задля широкого ознайомлення зацікавлених сторін було запропоновано розмістити перелік наукових розробок інститутів Відділення хімії НАН України на сайті “Промисловість і наука Києва”. 

Перший заступник генерального директора НТК "Інститут монокристалів" Валентин Чебанов вважає, що  є багато наукових розробок, які готові для впровадження, але не відомі зацікавленним підприємцям, а  такі  зібрання, що вирішено проводити на постійній основі,  дозволять залучити фінансування і втілити ці розробки в реальний сектор економіки.

Подробиці за посиланням http://www.nas.gov.ua/UA/Messages/Pages/View.aspx?MessageID=5782