Зустріч з співзасновниками бізнес-інкубаторів Eō Business Incubators, які запускаються в Києві і Харкові.

        Сьогодні генеральний директор НТК академік В. П. Семиноженко і перший заступник генерального директора чл.-кор. В.А. Чебанов зустрілися з Вільямом Сізом, керівником проекту «Конкурентоспроможна економіка України» і одним з лідерів цього ж проекту, директором програми Корнельського університету по праву, підприємництву і технологій Чарльзом Вайтхед.

      Гості відзначили, що наш НТК «Інститут монокристалів» - одне з небагатьох місць в Україні, де можна побачити реальні наукові розробки високого рівня.

      Вільям Сіз і Чарльз Вайтхед виступають співзасновниками двох бізнес-інкубаторів Eō Business Incubators, які за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) запускаються в Києві і Харкові.

       Володимир Семиноженко вважає, що створення інфраструктури для комерціалізації наукових розробок дозволить нашим талановитим вченим реалізувати перспективні розробки, залучити інвесторів і вийти на міжнародні ринки. Цю важливу і затребувану місію візьмуть на себе бізнес-інкубатори.

До речі, перший бізнес-інкубатор, який і донині успішно працює, був відкритий в Харкові ще в 1998 році за ініціативою НТК «Інститут монокристалів».

Зустріч з співзасновниками бізнес-інкубаторів Eō Business Incubators, які запускаються в Києві і Харкові.