Чергове поповнення Фонду Науково-технічної бібліотеки НТК "Інститут монокристалів" НАН України

              Раді повідомити, що нещодавно фонди бібліотеки НТК "Інститут монокристалів", завдяки увазі та ентузіазму наших польських колег, ще раз суттєво поповнилися добіркою наукової літератури з профільних галузей знань. Це майже 100 екземплярів книг та брошур з математики, атомної та статистичної фізики, термодинаміки, теоретичної, фізичної, аналітичної хімії. Подаровані видання вже проходять належну науково-технічну обробку і невдовзі будуть запропоновані нашим користувачам для ознайомлення.

             Як ми вже писали (https://www.isc.kh.ua/uk/activity/news/2023-07-27-14-11-27), проф. Єжи Горецьки звернувся до нас з пропозицією передати в дар наукові видання з персональної бібліотеки
професора Збігнєва Ришарда Грабовського – відомого вченого в галузі фотохімії, люмінесценції, хімічної кінетики та спектроскопії, а також
професора Станіслава Ольчевського – відомого польського вченого-фізики в галузі фізики твердого тіла. Це оригінальні фундаментальні праці провідних науковців з теоретичної та фізичної хімії, кристалографії, фізики твердого тіла та ядерної фізики, математики і багато інших.

             Цікаво зазначити, що книги прибули до Інституту напередодні Всеукраїнського дня бібліотек. Ми дуже вдячні польським партнерам за чудовий дарунок, який, безумовно, урізноманітнює та вдосконалює фонд нашої бібліотеки.