Завдяки проєкту "Музейний портал" виставку досягнень НТК тепер можна побачити за допомогою 3D туру.

     


         3D тури та, так звані «бродилки», набули актуальності в період пандемії коронавірусу і зараз сприймаються вже не як гра, а як інструмент ознайомлення та навчання.
         В умовах війни, коли постійно відбуваються обстріли, дуже важко, подекуди неможливо, планувати ознайомчі відвідання виставки наукових розробок НТК "Інститут монокристалів", які в мирний час ми постійно проводили для школярів, студентів, та всіх зацікавлених.
        З метою убезпечення відвідувачів ми спільно з проєктом "Музейний портал", на якому ви знайдете багато віртуальних турів іншими музеями та виставками, презентуємо нові можливості для ознайомлення з діяльністю нашої установи, тобто екскурсія наразі набула нової форми та пропонуємо для всіх бажаючих познайомитися з Комплексом в режимі ON-LINE за допомогою 3-D туру.
       Відвідувачі зможуть детально ознайомитися з виставкою досягнень в режимі 24/7 в будь-якому куточку світу, варто лише перейти за посиланням
У такий спосіб команда нашого Комплексу хоче продемонструвати, що в Україні навіть під час війни можливі проєкти щодо популяризації науки та зацікавлення молоді науковими розробками.
        Знайомтеся з нашим Комплексом, якщо Ви ніколи не були у нас в гостях!