22 березня відбулося онлайн-засідання Бюро ВФПТМ НАН України

          22 березня відбулося онлайн-засідання Бюро Відділення, на якому заслухали звіти «Про основні підсумки наукової та науково-організаційної діяльності у 2022 р. суб'єктів НТК «Інститут монокристалів» НАН України»
          Заслухавши та обговоривши доповідь академіка НАН України В.П. Семиноженка «Про основні підсумки наукової та науково-організаційної діяльності у 2022 р. НТК «Інститут монокристалів» НАН України» та співдоповіді академіка НАН України Б.В. Гриньова, член-кореспондента НАН України І.М. Притули та член-кореспондента НАН України В.А. Чебанова, Бюро Відділення фізико-технічних проблем матеріалознавства НАН України постановило:

  •  Звіт НТК «Інститут монокристалів» НАН України взяти до відома. Наукову та науково-організаційну діяльность у 2022 році схвалити.
  • Відзначити успішну роботу НТК «Інститут монокристалів» у 2022 році в умовах воєнного стану у зоні проведення активних бойових дій зі збереження кадрового складу, майна та інфраструктури, а також при виконанні завдань тематичного плану, проєктів міжнародного наукового співробітництва та виконання замовлень сторонніх організацій, випуску профільної наукової та науково-технічної продукції.