Ірина Безпалова отримала стипендію імені академіка НАН України Б.Є. Патона

           

              Вітаємо провідного наукового співробітника відділу наноструктурних матеріалів, доктора технічних наук, старшого дослідника Ірину Ігорівну Безпалову із призначенням їй стипендії імені академіка НАН України Б.Є. Патона для молодих вчених Національної академії наук!

            Бажаємо нових звершень та перемог на всіх фронтах!

Довідково* 

          На виконання постанови Президії НАН України від 27.11.2020 № 243 «Про заходи з увічнення пам'яті академіка НАН України Б.Є.Патона», а також з метою покращення ефективності адресної підтримки молодих вчених НАН України – кандидатів наук (докторів філософії) і докторів наук, створення додаткових можливостей і стимулів для проведення в НАН України фундаментальних і прикладних наукових досліджень з пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки Президія НАН України постановляє:
1. Заснувати з 1 січня 2022 року 15 стипендій імені академіка НАН України Б.Є.Патона для молодих вчених Національної академії наук України – кандидатів наук (докторів філософії) і докторів наук із щомісячною виплатою кожної у розмірі трьох прожиткових мінімумів для працездатних осіб.
2. Встановити, що стипендії імені академіка НАН України Б.Є.Патона для молодих вчених НАН України – кандидатів наук (докторів філософії) і докторів наук призначаються щороку терміном на один рік науковцям, які збагатили науку вагомими (особистими) здобутками, здійснюють важливі фундаментальні або прикладні наукові дослідження, а також мають можливість виконувати в НАН України актуальну наукову (науково-технічну) роботу.