"Наука - це круто!" Сьогодні НТК відвідали юні фізики школи Бойка.

      "Наука - це круто!" під таким девізом  в Науково-технологічному комплексі "Інститут монокристалів" НАН України постійно проводяться ознайомчі екскурсії для старшокласників, студентів та усіх, хто цікавиться наукою. Науково-технологічний комплекс "Інститут монокристалів" НАН України є унікальним багатогалузевим науковим комплексом, який динамічно розвивається, враховуючи потреби часу, впроваджує кращі світові та вітчизняні інноваційні технології.

       

        Сьогодні проведено оглядову екскурсію для учнів  10-11 класів авторської школи Бойка, вона вийшла надзвичайно цікавою і корисною, адже розповідав учням про  наш Комплекс відомий фізик, член-кореспондент НАН України, доктор фізико-математичних наук, старший науковий співробітник  Олександр Гектін. Він вичерпно відповів на всі запитання юних фізиків. 

      

      

         Екскурсія пройшла надзвичайно цікаво і захоплююче. Всі були задоволені та отримали море гарного настрою і позитиву.

        

          Олександр Гектін побажав дітям успіхів у вивченні фізики , а також висловили сподівання, що деякі з юних гостей оберуть у майбутньому професійний шлях науковця.

       

       Сподіваємося, що такі зустрічі зацікавлять дітей наукою, підвищать інтерес  до  фізики, залучать до наукового пошуку та подальшого фахового наукового спрямування.  Можливо сьогодні ми проводили екскурсію для майбутніх видатних фізиків, талановитих інженерів, технологів, ІТ-фахівців, тощо.