Підсумкові засідання Вченої ради НТК

          Протягом минулого тижня в Науково-технологічному комплексі "Інститут монокристалів"  НАН України проходили засідання Вчених рад його суб'єктів. (16, 17 та 24 грудня)

         Так, 24 грудня відбулося підсумкове засідання Вченої ради НТК, на якому заслухали звіти за завершеними темами Науково-дослідного відділення хімії функціональних матеріалів, а також підвели підсумки роботи усього  Комплексу у 2021 році.
 
    
 
    
 
         Під час заключного виступу генеральний директор Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів"  академік НАН України Володимир Семиноженко  відмітив успішну участь суб'єктів НТК у конкурсах поза НАН України, зокрема за грантами НФДУ, оскільки з усього відділення фізико-технічних проблем матеріалознавства наші вчені отримали три з чотирьох грантів, та відзначив низку отриманих цьогоріч фундаментальних і прикладних  наукових результатів світового рівня.
 
    

           Голова Вченої Ради подякував присутнім за плідний рік і привітав  колектив Науково-технологічному комплексу "Інститут монокристалів"  НАН Україниі з прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом, а також побажав усіляких гараздів й нових визначних досягнень у 2022 році!