Відбулося підписання угоди про співпрацю між НТК ІМК та Інститутом експериментальної та клінічної ветеринарної медицини

              29 липня відбулося підписання  угоди про співпрацю між НТК ІМК та Інститутом експериментальної та клінічної ветеринарної медицини. На зустрічі були присутні перший заступник генерального директора член-кореспондент НАН України Валентин Чебанов, заступник  генерального директора старший дослідник Костянтин Бєліков, директор ННЦ «ІЕКВМ» академік НААН України Борис Стегній та провідні вчені Інституту експериментальної та клінічної ветеринарної медицини.

             Як повідомлялось раніше підписанню передувала  робоча зустріч між керівництвом Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України та Національного наукового центру “Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини". Де обговорювались зміни до законодавства у сфері наукової діяльності, можливість створення міжгалузевої цільової програми стосовно заходів, спрямованих на подолання наслідків пандемії коронавірусу, у тому числі у ветеринарії. Особливу увагу було приділено питанням розвитку спільних робіт, які стосуються нанотехнологій у медицині та ветеринарії, розробці нових противірусних препаратів і інших актуальних проблем. Підсумком зустрічі стало прийняття рішень про низку першочергових спільних дій,  серед яких  підписання угоди про співпрацю, активізація робіт за існуючими напрямами і початок нових досліджень, підготовка концепції цільової програми тощо. 

              Документ про співпрацю підписали перший заступник генерального директора член-кореспондент НАН України Валентин Чебанов та директор ННЦ «ІЕКВМ» академік НААН України Борис Стегній. Угода спрямована на налагодження співпраці та далекосяжні перспективи.

 
              Розраховуємо на тісне і взаємовигідне співробітництво!