МОН проводить набір претендентів на здобуття премії ВР України молодим вченим

Міністерство освіти і науки України проводить набір претендентів на здобуття Премії Верховної Ради України молодим вченим. Прийом документів триватиме до 01 березня 2021 року. 

Документи та роботи претендентів на здобуття Премії ВРУ подаються закладами вищої освіти, науковими установами, підприємствами України згідно з Інструкцією.

З урахуванням складної санітарно-епідемічної ситуації в Україні та відповідних обмежень документи та роботи претендентів необхідно розміщувати в електронному вигляді за покликанням.

Такі дії дадуть змогу структурному підрозділу МОН здійснити перевірку поданих документів за формальними ознаками та забезпечать дистанційне ознайомлення з документами членів комісії Міністерства освіти і науки України з відбору претендентів на здобуття Премії ВРУ молодим ученим, іменних стипендій ВРУ України для молодих учених – докторів наук та розгляду наукових звітів стипендіатів. 

Документи та інформацію щодо претендентів та їх робіт, які розміщені за наведеним вище посиланням, на флеш носії та в паперовому вигляді мають бути ідентичними. 

Адреса для прийому документів: 

01601, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 16, кім. 201;

Директорат науки та інновацій Міністерства освіти і науки України.

З метою збереження цілісності кожного набору документів та робіт прохання складати їх у пакети для транспортування.

https://mon.gov.ua/ua/news/mon-provodit-nabir-pretendentiv-na-zdobuttya-...