Анонс. Школа-семінар «Сцинтиляційні процеси та матеріали для реєстрації іонізуючого випромінення»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь в роботі міжнародної школи-семінару для молодих вчених «Функціональні матеріали для технічних та біомедичних застосувань», що є продовженням відомої школи-семінару «Сцинтиляційні процеси та матеріали для реєстрації іонізуючого випромінення».

Даний захід буде проходити 07 - 10 вересня 2020 року на території заміського готельного комплексу «Carnaval Resort & Spa» (сел. Коропово, Зміївський район, Харківська область).

 


Тематичні напрямки:

1. Технологія отримання функціональних матеріалів
2. Физичні властивості та застосування функціональних матеріалів
3. Нанотехнології та наноматеріали
4. Люмінесцентні технології в біології та медицині

Реєстрація учасників школи-семінару починається 7 вересня 2020 р. в Інституті сцинтиляційних матеріалів НАН України за адресою: м. Харків, проспект Науки, 60.

Учасниками школи-семінару можуть бути всі молоді вчені, спеціалісти та аспіранти.

До наукової програми школи-семінару включені лекції провідних фахівців з актуальних проблем росту кристалів, застосування функціональних матеріалів, фізики нанорозмірних систем, застосування люмінесцентних методів в медичній діагностиці та біологічних дослідженнях.

Учасникам школи-семінару надається можливість викласти свої оригінальні наукові результати в формі усних повідомлень (до 15 хвилин). Кращі статті за матеріалами доповідей будуть рекомендовані до опублікування в журналі "Functional Materials". Правила для авторів представлені на веб-сайті журналу.

Робочі мови школи-семінару: українська, англійська.

Для участі потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті школи-семінару school.isma.kharkov.ua та подати тези доповіді, оформленні згідно вимог, на електронну пошту: school-seminar@isma.kharkov.ua

Строк закінчення реєстрації і подачі тез – до 12 липня 2020 року.

Витрати, пов'язані з оплатою проїзних квитків (до м. Харкова та назад), харчування і проживання несуть учасники і організації, що їх відряджають.

З приводу бронювання житла прохання звертатись до організаційного комітету.

До зустрічі на школі-семінарі!